Ei amigues de Mengem Garrigues! Sabem que us agrada menjar bé i segur que sou uns bones cuinetes per això us seguim compartint receptes que podeu fer amb els productes que podeu trobar a la botiga de Mengem Garrigues. Avui…

PERES AL VI DE NOUS


És temporada de peres i l’Hort de cal Cistellera ens ofereixen varietats de peres eco! I un toc d’innovació: les heu fet mai amb VI DE NOUS? Proveu amb el vi de nous de Tres Cadires!

Què necessitem?

 

Elaboració:

  1. Pelem les peres i els hi tallem la part de baix perquè puguin cuinar-se dempeus.
  2. En una olla petita i alta, barregem el vi, l’aigua i el sucre o la panela. Posem a foc suau i introduïm les peres.
  3. Cuinem fins que les peres comencin a canviar de color i textura. Aixó pot trigar entre 20 i 25 minuts, segons la mida de la fruita i de la potència del foc.
  4. Un cop cuinades, retirem les peres amb cura i deixem que el líquid que ha quedat a l’olla redueixi a foc fort. Ha de quedar un xarop semidens.
  5. Per servir, posem el xarop, les peres i trossegem unes nous per sobre.