Ei amigues de Mengem Garrigues! Sabem que us agrada menjar bé i segur que sou uns bones cuinetes per això us seguim compartint receptes que podeu fer amb els productes que podeu trobar a la botiga de Mengem Garrigues. Avui…
PERES AL VI DE NOUS
És temporada de peres i l’Hort de cal Cistellera ens ofereixen varietats de peres eco! I un toc d’innovació: les heu fet mai amb VI DE NOUS? Proveu amb el vi de nous de Tres Cadires!
Què necessitem?
- 2 peres de l’Hort de Ca la Cistellera
- 200 ml de vi de nous de Tres Cadires
- 400 ml d’aigua
- 1 cullerada sopera de sucre bru o 1/2 cullerada sopera de panela
- 6 nous
- Pelem les peres i els hi tallem la part de baix perquè puguin cuinar-se dempeus.
- En una olla petita i alta, barregem el vi, l’aigua i el sucre o la panela. Posem a foc suau i introduïm les peres.
- Cuinem fins que les peres comencin a canviar de color i textura. Aixó pot trigar entre 20 i 25 minuts, segons la mida de la fruita i de la potència del foc.
- Un cop cuinades, retirem les peres amb cura i deixem que el líquid que ha quedat a l’olla redueixi a foc fort. Ha de quedar un xarop semidens.
- Per servir, posem el xarop, les peres i trossegem unes nous per sobre.