Estrenem el blog de la nova web de Mengem Garrigues amb receptes del territori fetes amb productes que podeu trobar a la nostra botiga!

ESPATLLA DE CORDER ROSTIDA A LA CASSOLA

Avui toca una elaboració senzilla i tradicional que sempre triomfa a taula!

 

Què necessitem?
– Espatlla de corder de Ca la Maite de Juncosa
– Alls i cebes de l’Hort de Ca la Cistellera de Juneda
– Un got de vi blanc Escorça del Celler Matallonga de Fulleda
– Oli d’Oliva Verge Extra d’Olicatessen dels Torms
– Sal i pebre
– Aigua

 

 

Elaboració:
1. Escalfem oli a la cassola
2. Posem els alls sencers, la ceba a la juliana i el corder. Ho daurem tot junt i salpebrem!
3. Quan estigui daurat afegim el vi blanc deixem evaporar l’alcohol i ho cobrim d’aigua.

4. Ho deixem coure a foc lent durant 1h aproximadament. Si es beu l’aigua afegim un got més.
5. Llest per servir amb un bon vi i sucar-hi pa (del Xocolatí, és clar)!