Mengem Ponent té la missió de fer arribar el producte de proximitat i del territori de Ponent ara també a Barcelona ciutat.

Aquesta tardor hem engegat una sèrie d’accions comunicatives i publicitàries per donar a conèixer Mengem Ponent encara més arreu del territori. El nostre principal objectiu és que tothom tingui accés a producte de proximitat elaborat al territori; és a dir, producte fresc, català i fet aquí.

Mengem Ponent enviem cistelles a totes les llars de Catalunya. Compra producte local, de proximitat i de qualitat del camp al teu rebost. El producte alimentari i agroecològic de Mengem Ponent és de primera qualitat, directe del camp, ecològic, orgànic i natural. Del territori i de temporada. Estàs a un clic de tastar aliment fet aquí a Catalunya, l’alimentació de la terra que proporciona la persona que treballa al camp a diari. Collita pròpia i de petita productora, producte artesà a la teva nevera. Quan compres a Mengem Ponent, afavoreixes el consum local i responsable; compra del territori de la mà de Mengem Ponent.  

Tots els aliments ecològics, naturals i productes de proximitat que necessites en una sola botiga.

Des de l’18 de setembre, les comandes a Mengem Ponent fetes des de Barcelona per compres superiors a 40 € surten amb els ports gratuïts i serà així fins l’23 d’octubre que aquest fet canviarà… Ja no hi haurà més enviament gratuïts. Els ports a Barcelona seran de 9€ per compra.

T’avancem també que a partir del 30 d’octubre, les comandes a Mengem Ponent repartides a Barcelona ciutat tindran un producte de proximitat de regal per premiar la fidelitat a la nostra clientela per invertir en un consum de proximitat i responsable amb el territori.

 

Arrelats al territori, amb valors i de comerç just. La compra a Mengem Ponent és saludable per a tu, per a la comunitat local i per al planeta. Mengem Ponent treballa amb criteris socials i agroecològics i això significa que cuidem del medi ambient i que actuem sempre respectant el territori que treballem. Mengem Ponent és vida als pobles i és, en definitiva, el futur més sostenible pel sector agricultor i ramader de les terres de Ponent.

Menja territori. Mengem Ponent és menjar bé mediterràniament, des de l’olivera, al pa de pagès català fins a la fruita de Ponent i la carn de pastura del territori. Hi trobaràs tot el producte que fins ara buscaves d’aquí a un preu just. Viu el territori al teu paladar!

Aquesta iniciativa compta amb el suport i finançament del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.