Mengem Garrigues ja fa 2 anys que camina i continuem sumant!

Durant aquest temps no hem parat de créixer: hem passat de 10 productores de les Garrigues a ser-ne 28 de tot Ponent, han comprat més de 250 persones, hem lliurat més de 2000 comandes… Ara volem fer un pas més, arribar a més gent i més sovint. És per això que ampliem rutes a tots els pobles i ciutats de Ponent i amb repartiments setmanals! A partir d’ara visquis a la comarca que visquis ja pots comprar a la nostra botiga online i t’ho portem a casa cada divendres.

En aquest camí, també hem apostat per un canvi de nom que permeti identificar-nos millor sense perdre l’essència del que som i oferim: MENGEM PONENT

Mengem Ponent no és només una botiga online, som un espai d’articulació entre petites productores per afrontar conjuntament les necessitats del sector i promoure el consum de proximitat. És per això, que tenim la voluntat d’obrir la cooperativa a totes les petites productores de Ponent per crear un espai ampli i divers per afrontar més reptes.

Aquesta campanya forma part d’un projecte per promocionar el consum de proximitat i el segell de Venda de Proximitat, finançada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.