Des de Mengem Ponent volem fer més accessible el producte que s’elabora al territori. Per això, estem creant punts de recollida arreu del territori. La darrera novetat són els punts de recollida-empresa, per a que les treballadores de qualsevol empresa, al plegar de treballar tingueu la compra feta i lliurada al lloc de feina i pugueu anar directament a casa.
És un servei que dona qualitat de vida per la facilitat, la conciliació i l’accés a productes saludables per les vostres famílies i que compta amb el suport de les empreses que el vulguin acollir.
El funcionament és tant senzill com fer la compra a la botiga de Mengem Ponent i, a l’hora de tramitar la comanda, escollir l’empresa on estàs treballant i el divendres a la tarda t’ho portarem.
Si la teva empresa o on estàs treballant no consta al llistat de punts de recollida, contacta’ns! Us farem una visita i un tast de productes per a que valoreu si en voleu formar part!
Aquesta iniciativa compta amb el suport i finançament del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.