El celler Matallonga és troba a Fulleda, un petit poble de Les Garrigues de només 100 habitants amb una gran riquesa paisatgística.
El nostre celler és una petita explotació familiar, un projecte que neix fruit d’una llarga tradició com a pagesos i viticultors i d’un gran respecte per la terra i per l’entorn.
L’any 2010 vam començar aquesta gran aventura que ens ha permès continuar treballant del que més ens agrada i oferir els vins que surten de les nostres vinyes.

Conservem vinyes de més de 60 anys que donen un caràcter propi al nostres vins. Els raïms amb els que elaborem els vins provenen de vinyes pròpies situades entre 500 i 650 m. d’altitud i ens encarreguem de tot el procés, mimen les vinyes i els raïms, tenim especial cura en el procés de la verema i d’elaboració. Tenim 10 hectàrees de vinya que treballem de manera sostenible, aquest any hem fet un pas més i comencem a aplicar l’agricultura regenerativa (Es tracta de generar noves maneres de relacionar-nos amb la natura que ens permeten deixar de lluitar contra ella, per començar a treballar i aliar-nos amb ella).

Els nostres vins venen marcats per l’esforç, la il·lusió i el territori on ens trobem, vins plens d’autenticitat i singularitat.
 

Els productes de Celler Matallonga