Project Description

Ramonetto Licors és de Bellaguarda, un petit poble d’uns 300 habitants que es troba a la comarca de Les Garrigues, al límit entre la província de Lleida i Tarragona, a l’inici de la Serra de La Llena i junt a la Serra del Montsant.

L’activitat principal del nostre poble és l’agricultura, on majoritàriament conreem oliveres, de les quals n’extraiem un exquisit oli, i en menor mesura es conrea ametlla i vinya. Des de fa uns anys, a més a més de l’oli també produïm productes deliciosos com la tòfona negra o licors artesans, com el nostre RAMONETTO.

L’ Equip

Ramonetto licors SL és una empresa familiar capdavantada per Ramon Masip, paleta de professió, xef de devoció. L’acompanyen en aquest viatge la seva parella, la Maribel, la invisible imprescindible de Ramonetto i els seus fills, el Pol i el Quim, que sempre que cal un cop de mà… PAM! ALLÀ ESTAN!

La Nostra Història

Des de fa molts anys elaborem els licors que consumim a casa nostra, bé, i amb els nostres amics.

El cas és que el nostre primer licor, el Ramonetto de llimona, els agradava molt i van començar a deixar-lo provar als amics dels amics, i als familiars dels amics, i als amics dels familiars i així successivament… Total, que veient que els licors de casa nostra, conquerien paladars més enllà del nostre entorn més proper, vam decidir obrir les portes del nostre petit obrador i oferir-los a tothom que ho desitgi.

Així doncs, l’any 2020, ens vam posar mans a l’obra i vam adequar el nostre petit obrador i vam formalitzar

Els Nostres Valors…

La qualitat dels nostres productes és essencial, per això utilitzem productes naturals i de primea qualitat així com un procés d’elaboració artesanal.

Som responsables i estem compromesos amb el nostre entorn. Flexibilitat i adaptabilitat a les necessitats dels nostres clients. Proximitat amb els nostres clients, productors, proveïdors, etc.