Sabons -EXCLUSIUS-

Sabons -EXCLUSIUS-

7,00

Agalla

SABÓ LAVANDA - 7,00
SABÓ REGALÈSSIA - 7,00
SABÓ ROSA SALVATGE - 7,00
SKU: N/A Categories: ,

Descripció

Agalla

Sabons naturals, elaborats amb oli d'oliva ecològic, mantegues vegetals, extractes de plantes aromàtiques i olis essencials. Vuit formulacions úniques per diferents tipus de pell.
 
  • SABÓ MEL I CIVADA:Sabó recomanat per a pells molt seques, sensibles o delicades. amb oli d'oliva, extracte de civada i oli d'ametlles. En els seus ingredients no hi trobareu aromes o olis essencials, evitem així tots els al·lèrgens i afegim més hidratació a la nostra pell.
  • SABÓ TERRES: Sabó especial per a pells amb tendència grassa o acneica, Elaborat amb olis vegetals de 1ra premsada i olis essencials, amb aroma de cítrics i espècies. Les tres argiles, verda, blanca i vermella dins aquest sabó fan la seva funció com a reguladores de l'excés de greix i depuratives.
  • SABÓ LAVANDA:Sabó per a tot tipus de pell, amb l'aroma subtil de la lavanda que ens convida a la calma i afavoreix la relaxació. Conté oli d'oliva i mantega de karité ecològics i oli de llavors de raïm. Aquest sabó renta la pell amb delicadesa deixant una agradable sensació de frescor.
  • SABÓ REGALÈSSIA:Sabó depuratiu, elaborat amb carbó activat i olis vegetals, d'oliva i cànem. Per a la neteja facial i corporal, el seu aroma recorda el de la regalèssia. 
  • SABÓ ROMANÍ: Sabó per a tota la família, amb oli d'oliva ecològic que conserva totes les propietats del romaní a través de la maceració que en fem de la planta. Els aromes de pi i lavanda, acompanyen a l'oli essencial de romaní per  una dutxa o bany tonificant.
  • SABÓ D'ALOE VERA: Sabó reparador, per a pells irritades pel sol o el fred. A l'oli d'oliva ecològic hi hem afegit mantega de cacau i gel d'àloe vera pur. El seu perfum es en esencia el dels cítrics amb un toc de menta de camp.
  • SABÓ CALÈNDULA: Sabó bàsic per a pells seques i sensibles. Oli de calèndula, d'oliva i d'ametlles dolces de 1a. premsada i de conreu ecològic, que s'uneixen per la cura i la neteja d'aquest tipus de pell irritada. Amb una subtil fragancia de bergamota italiana.
  • SABÓ ROSA SALVATGE: Sabó facial o corporal. Elaborat amb olis provinents de conreu ecològic d'oliva, coco i  rosa canina. Pel seu contingut en argila blanca i la presencia d'oli de rosa canina, és aquest un sabó depuratiu, d'aroma floral intens.

Informació addicional

Variacions

, , , , , , ,

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top